Vendégkönyv

Kérem írják le véleményüket, tapasztalataikat a panzióval kapcsolatban.

Hozzászólások

5 beküldött hozzászólások
vendégkönyv

Nekünk is nagyon tetszett, tisztára olyan érzésem volt, mintha a Feszty körképben lettem volna, legalábbis ami a tájat illeti. Amúgy sokat túráztunk és pihentünk is a panzióban. Kedves emberek voltak ott és a gyerekek is jól érezték magukat.

Posted by gabika p (nem ellenőrzött) on v, 2014-12-21 18:55
Vélemény

Két különböző időpontban, több napot töltöttünk el nagyobb baráti társasággal, ebben az Isten háta mögötti, csodálatos helyen fekvő, kissé ódon és tipikusan hegyi stílusban épült panzióban. Aki a sokcsillagos szállodákhoz van szokva, az ezt gyorsan felejtse el! Ez nem az, viszont ha kedveli a kihívásokat és a kalandot, akkor bizton jól fogja magát érezni, már csak az utazás miatt is. A kiutazásra vonatkozó egyéb tanácsokat mindenki melegen fogadja meg, ...ami azért ne tántorítson el senkit, mert egy életre szóló, felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb!
Az első "nekifutáskor" tavasszal voltunk, a második esetben pedig télvíz idején, amikor a szomszédos sífelvonó is működött. Mindkét alkalommal nagy zajjal voltunk, de nagyon toleránsak voltak velünk szemben (amiért utólag is elnézésüket kérjük).
Az orosz szauna kihagyhatatlan. Érdemes felfedezni a falut és környékét is. A táj csodálatos, a hegyi emberek visszafogottak, de kedvesek. Aki tud oroszul, akár szóba is elegyedhet velük. Sok érdekességet lehet tőlük megtudni.
A konyha párját ritkítja. Különleges helyi ételekkel, a hegység által kínált minden földi jóval fűszerezett különlegességeket megkóstolhattunk. Az étel nem bőséges, de elegendő. A faluban és környékén nincs vásárlási lehetőség, ezért a kirándulás költséghatékony is egyben.
A szobák visszafogottak, de tiszták, ...meg aztán aki ide eljön, az amúgy sem fog sok időt tölteni benne, mert programot találhat magának. A környezet kulturált, rendezett, de vadregényes is egyben. A gyerekek különösen élvezték.
Mindenért nagy köszönet illeti a panzió tulajdonosát és személyzetét. Remélem még valamikor élvezhetjük a vendégszeretetüket. Addig is jó egészséget és minden jót kívánok!

Posted by Nyéki Attila (nem ellenőrzött) on sze, 2014-05-21 13:57
4 napos kikapcsolódás

Baratáinkkal töltöttünk el 4 napot ezen a csodálatos helyen. A kilátás és a túrázások gyönyörűek voltak. Az orosz gőzfürdő kihagyhatalatlan, az embert mintha kicserélték volna, minden stressz kimegy belőle és feltöltődik energiával.

Az ételek nagyon finomak voltak, mindig meg tudtak lepni minket!

A kocsinak a zöld kártyájat senki ne felejtse el elintézni!

Posted by stamina on cs, 2014-01-23 11:04
A vendégszerető Vadvölgy Panzió

Lenyűgöző táj, csevegő patakok,ózondús levegő, otthonos,kényelmes és ízlésesen berendezett Panzió, finom, bőséges ételek, csobbanás a kellemesen meleg medencében és nem utolsósorban a kitűnő vendégszeretet - ez jellemzi a Vadvölgy Panziót. Felejthetetlen napokat töltöttünk ott. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki élvezi a szépet és szereti a jót!

Posted by Névtelen Kárpáti Terézia (nem ellenőrzött) on p, 2013-07-05 18:00
Öt napot töltöttünk itt.

Öt napot töltöttünk itt. Minden a legnagyobb rendben volt. Gyönyörű a környezet, a kilátás, az épület,stb. Finomak az ételek, főleg a tepertős pogácsa.Jók a programok, az áfonyázás, az oroszfürdő. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Posted by Samók Katalin (nem ellenőrzött) on v, 2012-07-08 16:36

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <tr> <td>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.