Szolgáltatások

Gyógyvizes medence

Új Wellness elemként 2011 márciusától a panzió medencéjében különböző ásványi sókat tartalmazó, állandó 30 C°-os fürdővíz van, melyet vendégeink korlátlanul használhatnak 9-21 óra között.

Medence

Kárpátalja hegyvidéki területén található vízforrásaiban sok esetben kimutatható a kénhidrogén, mely gyógyhatással bír a szervezetre. Ezeket a gyógyvizeket hasznosítják úgynevezett kénes fürdőként, melyek különösen jók több szervi betegségek kezelésére: szív- és érrendszeri betegségek, reumatikus panaszok, magas vérnyomás, erek elmeszesedése, izületi fájdalmak, izom és ínbetegségek kezelése, csonttörések utókezelése, artrózisok, sólerakódás az izületekben, reumatikus eredetű gerencfájdalmak enyhítésére.

Orosz fürdő

Speciális kínálatunk a külön épületben elhelyezett vizes-gőzös szauna, az ún. orosz fürdő, mely a felfrissülésre különleges lehetőséget biztosít a patak partján épült faépülettel és a hozzá tartozó kőmedencével. Akár 105 °C fokra felfűthető gőzfürdőből kilépve megmártózhat a patakvízzel telt medencében. A gőzfürdőnek jótékony méregtelenítő és vérkeringés javító hatása van a szervezetre. Télen és nyáron egyaránt üzemel.

Dézsa Orosz fürdő

Szauna

A medence mellett egy hagyományos, 5 fõs, száraz szauna is üzemel, melyet vendégeink általában 9-21 óra között külön kérés alapján vehetnek igénybe.

Szauna

Sílift, síkölcsönző (Hóviszonyoktól függ!)

 A hóban gazdag hónapokban a környék síparadicsom. Új síelési lehetőség: a panziótól kb. 4 km-re található, általában december elejétől március végéig a Kraszija hegyen üzemelő sípálya, mely hóágyúzott!!! 
 

Sílift árai a Program ajánlat / Síelés menüpont alatt található!

Sípálya Sípálya 2Sípálya alja
Hóágyú

Speciális időtöltés

ZIL Billiárd

További szórakozási, időtöltési lehetőségek a panzió területén belül: biliárd (zárt helyiségben), tenisz vagy labdajátékok az erre kialakított helyen.