A panzió

2002. augusztusában nyílt meg panziónk, mely a Keleti-Kárpátok lábánál található Viska (Viharos) faluban, a Nagybereznai járás területén, Ungvártól 70 km-re északra, az Uzsoki-hágótól 35 km-re, az Árpád vonallal szemben. Csodálatos hegyekkel és erdőkkel körbevett részen, a kikapcsolódásra, pihenésre tökéletesen alkalmas helyszínen, családias jellegű panziónkban, magyar vendégszeretettel várjuk a vendégeket.
Kapu Ház Panzió
Nyári út Téli út A panzió elölről | Tél
 

A panzió a magyar határtól kb. 100 km-re, a szlovák határtól kb. 30 km-re található 1,5 hektáros területen. Összesen 13 db zuhanyzóval és WC-vel ellátott, 2-3-4 ágyas szobáival szálláslehetőséget biztosít 50 fő részére, hogy az otthoni kényelem feladása nélkül fedezhessék fel, ezt a még szinte érintetlen területet.

Szoba Folyosó Kandalló

A főépület mellett egy fából készült, 100 éves rutén parasztházban van még egy háromágyas elhelyezési lehetőség (szintén WC-vel és zuhanyzóval felszerelt), itt a kutyával érkező vendégeket is szívesen látjuk (előzetes egyeztetés alapján).

Kisház | nyáron Kisház | télen Kisház

Panziónk alkalmas családi, baráti társaságok fogadására, több napos rendezvények, esküvők, lebonyolítására. Szervezhetők pl. osztálykirándulások, szervezeti tréningek, művészeti és hagyományőrző táborok.

Étterem és borozó

A földszinten helyezkedik el a panzió összes vendégét egyszerre ellátni képes étterem, ahol a vendégektől függően magyar ételek, vagy helyi specialitások kerülnek felszolgálásra. A panzióban az ár teljes ellátást foglal magában. A reggeli büfé jellegű. Az ebédet azok a vendégek, akik egész napos kirándulásra mennek, választhatják hidegcsomag formájában is. Az étterem átalakítható konferencia teremmé is.

Étterem Étterem Étterem

Mivel elsődleges célunk a panzióban megszállt vendégek zavartalan pihenésének biztosítása, így éttermünk a "nagyközönség" számára csak korlátozottan áll rendelkezésre. A pince részben található a 30 fős borozó. A szintén a vendégek nyugodt pihenését szolgálja, hogy este 11 óra után a partikat csak itt, a borozóban lehet tartani.

Pince Hordók

Bár és Társalgó

A bár üzemeltetésével biztosítjuk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő italt. Fogalmazunk asztali borokat, égetett szeszes italokat, remek ukrán söröket és az üdítők széles választékát. A társalgó sarokban TV nézés közben fogyaszthatják italukat vendégeink, társasjátékok és egyéb szabadidős játékok biztosítják még a szórakozást.

Társalgó Recepció Büfé